Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes

Steam & Fresh krieltjes zijn klaar voor gebruik. Je kunt ze eenvoudig opwarmen en opdienen. De krieltjes zijn ideaal om mee te varieren. Probeer dit recept voor asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes eens!

10

35 minuten

Benodigheden
  • 1,5 kg Steamfresh Kriel aardappelen
  • 10 stuks Lamsrugfilet
  • 1,5 kilogram witte asperges, geschild en diagonaal in plakjes gesneden
  • 500 gram zeekraal
  • Peper & zout
  • Boter

Kook de Steam & Fresh Kriel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruidt de lamsrugfilet met peper en zout. Smelt wat boter in een pan en bak de lamsrugfilet naar de gewenste gaarheid. Kook ondertussen de asperges in de pan. Voeg de zeekraal toe en laat dit enkele seconden meekoken.

Breng het gerecht op smaak met peper & zout.