Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
BCT sandwich met Rösti driehoekjes

Rösti driehoekjes zijn eenvoudig en snel te bereiden. Bovendien zijn ze lang houdbaar. Te serveren als kleine hapjes voor bij de borrel of bij het diner: met Rösti driehoekjes is een variatie aan gerechten mogelijk. Wij hebben een recept voor je samengesteld: BCT sandwich met Rösti driehoekjes.

10 personen

35 minuten

Benodigheden
  • 20 Aviko Rösti driehoekjes
  • 20 kippendijen
  • 3 eetlepels bruschetta kruidenmix
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 3 eetlepels Parmezaan, geraspt
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 20 plakken ontbijtspek
  • 5 tomaten, in plakken
  • tuinkers

Verwarm de oven voor op 180°C. Schep de bruschetta kruidenmix in een grote kom en wel deze met 3 el heet water. Voeg de kippendijen en groene pesto toe en leg de kippendijen vervolgens op een bakplaat. Bestrooi de kippendijen met een deel van de Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Gaar de kip circa 20 minuten in de oven. Bereid de rösti driehoekjes volgens
instructie en bak de plakken ontbijtspek in een pan op laag vuur. Leg de rösti driehoekjes op een bord en beleg deze vervolgens met de kip, bacon en plakken tomaat. Eindig met de rösti driehoekjes bovenop en garneer met tuinkers en de overgebleven geraspte Parmezaanse kaas.

Rösti Driehoekjes

Met het brede aanbod diepvries specialiteiten kunt u verrassend gemakkelijk inspringen op veranderende behoeften van uw klanten.

Lees meer Gratis proefpakket