Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
bladerdeegpakketje recept

Ideaal voor een extra gang op jouw kerstkaart zijn deze bladerdeegpakketjes met krokante friet en puntasperge.

10 stuks

10 minuten + 14 minuten oven

Wat heb je nodig?
  • 200gr Super Crunch fresh
  • 10pl Bladerdeeg
  • 10st Puntasperge
  • 10st Cherrytomaat, gehalveerd
  • 3eetl Kappertjes, uitgelekt
  • 5eetl Tomaten-olijven-tapenade

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180ºC,
  • Leg de plakjes bladerdeeg uit op een snijplank,
  • Bereid de frieten volgens de aanwijzingen op de verpakking,
  • Prik het bladerdeeg in, zodat deze niet teveel omhoog komt tijdens het bakken,
  • Besmeer met de tapenade en beleg met friet, puntasperge en cherrytomaten,
  • Vouw de twee punten bij elkaar en leg de hapjes op een bakplaat,
  • Bak de hapjes in de oven circa 14 minuten goudbruin en gaar,
  • Frituur de uitgelekte kappertjes op circa 150ºC krokant en bestrooi met wat zout,
  • Bestrooi de tapas met de krokante kappertjes en serveer.
SuperCrunch Fresh

De enige verse friet die minstens 30 minuten knapperig blijft en 60 minuten onder een warmtelamp.

Lees meer Gratis proefpakket