Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Caprese gratins met rucolasalade

Een heerlijke, frisse salade. Precies goed voor de nazomer of het begin van de herfst!

10 personen

10 minuten

Benodigheden

Verwarm de oven voor tot 220 ┬░C. Zet de gratins op een bakplaat en besmeer ze met de pesto. Beleg ze met de tomaat en de mozzarella. Bak de gratins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Maak intussen de slablaadjes aan met de olijfolie, de balsamico-azijn en zout en peper naar smaak. Verdeel de gratins over de 10 borden of een schaal en bestrooi met de basilicumblaadjes. Besprenkel ze eventueel met extra olijfolie en serveer met de salade.

Aardappelgratin met tomaat en mozzarella

De combinatie van hoogwaardige ingredi├źnten en ons productieproces zorgen ervoor dat de gratins niet alleen heerlijk zijn maar ook hun vorm behouden. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan uw menu wel heel eenvoudig.

Lees meer Gratis proefpakket