Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Clubsandwich om te delen met Pure & Rustic Fries

Deze lente laat jij jouw gasten genieten van een nieuw gerecht: een clubsandwich om te delen met Pure & Rustic Fries. Met dit heerlijke, en vooral leuke lentegerecht haal je een frisse wind door je menukaart. 

10 personen

Wat heb je nodig?
  • 500 gr Aviko Pure & Rustic Fries
  • 20 sneetjes witbrood
  • 10 eieren
  • 5 tomaten, in dunne plakken
  • 1 komkommer, in dunne plakken
  • 5 augurken, in dunne plakken
  • 20 plakken kipfilet
  • 10 plakken kaas
  • 10 plakken ontbijtspek
  • Mayonaise
  • Sla

Bereid de Aviko Pure & Rustic Fries volgens de verpakking. Toast het brood en verhit een koekenpan op hoog vuur om de plakken ontbijtspek krokant te bakken. Laat deze vervolgens uitlekken op keukenpapier en kook de eieren. Leg de getoaste boterhammen uit en besmeer deze met de mayonaise en beleg ze vervolgens met de kaas, ontbijtspek, kipfilet, komkommer, tomaat, augurk, sla en plakjes ei. Dek af met een getoaste boterham.

Snijd de sandwich diagonaal doormidden en serveer met Aviko Pure & Rustic Fries.

Pure & Rustic Fries (vers)

Deze ambachtelijke frites met schil ziet er niet alleen uit als zelfgemaakt maar je proeft de echte aardappelsmaak.

Lees meer Gratis proefpakket