Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs

Hè, hoezo zoete aardappel?

De zoete aardappel mag dan wel dé trend zijn, maar waar komt dit knolgewas eigenlijk vandaan, wat maakt het zo bijzonder en wat kun je er allemaal mee? Lees snel verder als je hier meer over wilt weten!

Lees meer

Aardappel Passie

Met aardappel kun je eindeloos variëren. Alleen al omdat er een enorm aantal rassen zijn, allemaal met een eigen karakter. We hebben een paar bijzondere rassen voor je uitgezocht.

Lees meer
onze buren, dat zijn pas aardappeleters

Onze buren, dat zijn pas aardappeleters

Lees hier de nieuwe blog van Marjan Ippel. Marjan is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin' Food. Voor Vier het Seizoen schrijft zij elke maand een blog over food en foodtrends. Dacht je dat Nederlanders aardappeleters zijn? Marjan nam eens een kijkje bij onze buren.

Lees meer

De aardappelkalender

Met de aardappel kun je eindeloos variëren: pureren, snijden, frituren, bakken, braden of koken. Maar wat doorstaat de aardappel voordat jij hem opdient aan je gasten? Dit leggen wij uit in een video over de aardappelkalender.

Lees meer

De aardappel: daar zit heel wat in

Aardappels zitten boordevol goede voedingsstoffen. Drie goede redenen om aardappels vaker mee te nemen in je menuplanning.

Lees meer