Het inspiratieplatform voor de chef
Aardappel passie

Aardappel Passie

Met aardappel kun je eindeloos variëren. Alleen al omdat er een enorm aantal rassen zijn, allemaal met een eigen karakter. We hebben een paar bijzondere rassen voor je uitgezocht.

Lees meer

Onze buren, dat zijn pas aardappeleters

Lees hier de nieuwe blog van Marjan Ippel. Marjan is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin' Food. Voor Vier het Seizoen schrijft zij elke maand een blog over food en foodtrends. Dacht je dat Nederlanders aardappeleters zijn? Marjan nam eens een kijkje bij onze buren.

Lees meer

De aardappelkalender

Met de aardappel kun je eindeloos variëren: pureren, snijden, frituren, bakken, braden of koken. Maar wat doorstaat de aardappel voordat jij hem opdient aan je gasten? Dit leggen wij uit in een video over de aardappelkalender.

Lees meer

De aardappel: daar zit heel wat in

Aardappels zitten boordevol goede voedingsstoffen. Drie goede redenen om aardappels vaker mee te nemen in je menuplanning.

Lees meer