Inspiratie voor chefs

Gratins met geroosterde wintergroenten

Ga voor gratins

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten.

Snelle klassieker

Aardappelgratins passen perfect bij wild vanwege de textuur en verfijnde smaak. Daarbij zet je met gratins meteen iets fraais op tafel. Aviko heeft zes verschillende varianten die heerlijk romig van smaak zijn. Het geheim zit in de stoomgegaarde aardappelschijfjes en de smaakvolle saus waaruit de gratins zijn samengesteld. Bovendien blijven ze perfect van vorm tijdens de bereiding en op het bord.

Volop variatie

Eenvoudig en snel te bereiden én een grote variëteit aan smaken: de aardappelgratins zijn geschikt voor iedere keuken en ideaal voor restaurants. Het Aviko Gratins assortiment bestaat uit:

Laat je inspireren en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings!

Recepten

Geroosterde groenten met gratins

Geroosterde groenten met gratins

Een snel, vegetarisch recept met..

Lees meer
Kerriepompoen met gratins

Kerriepompoen met gratins

Een echte herfsttopper maken? Koken..

Lees meer
Wilde eend met aardpeer pastinaak gratins

Wilde eend met aardpeer pastinaak gratins

Eend, een veelgebruikt stukje vlees op..

Lees meer
recept Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Met de premium gratins van Aviko wordt..

Lees meer

Laat je inspireren en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings!