Het inspiratieplatform voor de chef
Gratins met geroosterde wintergroenten 20 - 09 - 2017

Ga voor gratins

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten.

Snelle klassieker

Aardappelgratins passen perfect bij wild vanwege de textuur en verfijnde smaak. Daarbij zet je met gratins meteen iets fraais op tafel. Aviko heeft zes verschillende varianten die heerlijk romig van smaak zijn. Het geheim zit in de stoomgegaarde aardappelschijfjes en de smaakvolle saus waaruit de gratins zijn samengesteld. Bovendien blijven ze perfect van vorm tijdens de bereiding en op het bord.

Volop variatie

Eenvoudig en snel te bereiden én een grote variëteit aan smaken: de aardappelgratins zijn geschikt voor iedere keuken en ideaal voor restaurants. Het Aviko Gratins assortiment bestaat uit:
- Broccoli
- Eekhoorntjesbrood
- Tomaat Mozzarella
- Room & Kaas
- Tartiflette
- Mini Gratins asperge en parmezaan
- Mini Gratins aardpeer en pastinaak