Recept Gevulde portobello met friet en geserveerd met salsa verde 10 personen Wat heb je nodig? 1 kg Pure & Rustic (met schil)10st Portobello50gr Parmigiano Reggiano1st Knoflookteen, geperst1tl Grof zeezout20gr Verse peterselie20gr Dille20gr Basilicum5eetl Olijfolie30gr Hazelnoten40gr Kappertjes4st Bosui1st Rode peper1st Citroen Gevulde portobello met friet en geserveerd met salsa verde Bereiding 10 personen Wat heb je nodig? 1 kg Pure & Rustic (met schil)10st Portobello50gr Parmigiano Reggiano1st Knoflookteen, geperst1tl Grof zeezout20gr Verse peterselie20gr Dille20gr Basilicum5eetl Olijfolie30gr Hazelnoten40gr Kappertjes4st Bosui1st Rode peper1st Citroen Gratis proefpakket van dit Aviko product Doe de knoflook en zeezout in een vijzel en maal tot een puree,Snijd de kruiden fijn en voeg ook deze toe en vijzel tot een pasta,Snijd de bosui in ringen en de kappertje grof,Brand de hazelnoten in een droge koekenpan en hak deze fijn,Maak de peper schoon en snij het vruchtvlees in kleine stukjes, Voeg de bosui, kappertjes, rode peper en hazelnoten toe aan de salsa,Pers de citroen uit en voeg ook deze toe, breng op smaak met peper en zout,Bereid de frieten volgens de aanwijzingen op de verpak,Vul de portobello met friet en strooi hier wat kaas over,Bak de gevulde portobello in een oven van 180ÂșC in circa 6 minuten af,Bestrooi met wat rode peper, bosui en zout en serveer met de salsa verde. Tags Vegetarisch Pure & Rustic Fries (vers) Deze ambachtelijke frites met schil ziet er niet alleen uit als zelfgemaakt maar je proeft de echte aardappelsmaak. Lees meer Gratis proefpakket Recept 10 personen Wat heb je nodig? 1 kg Pure & Rustic (met schil)10st Portobello50gr Parmigiano Reggiano1st Knoflookteen, geperst1tl Grof zeezout20gr Verse peterselie20gr Dille20gr Basilicum5eetl Olijfolie30gr Hazelnoten40gr Kappertjes4st Bosui1st Rode peper1st Citroen Gratis proefpakket van dit Aviko product Deel dit artikel