Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
gevulde portobello recept

Bereiding

10 personen

Wat heb je nodig?
  • 1 kg Pure & Rustic (met schil)
  • 10st Portobello
  • 50gr Parmigiano Reggiano
  • 1st Knoflookteen, geperst
  • 1tl Grof zeezout
  • 20gr Verse peterselie
  • 20gr Dille
  • 20gr Basilicum
  • 5eetl Olijfolie
  • 30gr Hazelnoten
  • 40gr Kappertjes
  • 4st Bosui
  • 1st Rode peper
  • 1st Citroen
  • Doe de knoflook en zeezout in een vijzel en maal tot een puree,
  • Snijd de kruiden fijn en voeg ook deze toe en vijzel tot een pasta,
  • Snijd de bosui in ringen en de kappertje grof,
  • Brand de hazelnoten in een droge koekenpan en hak deze fijn,
  • Maak de peper schoon en snij het vruchtvlees in kleine stukjes, 
  • Voeg de bosui, kappertjes, rode peper en hazelnoten toe aan de salsa,
  • Pers de citroen uit en voeg ook deze toe, breng op smaak met peper en zout,
  • Bereid de frieten volgens de aanwijzingen op de verpak,
  • Vul de portobello met friet en strooi hier wat kaas over,
  • Bak de gevulde portobello in een oven van 180ÂșC in circa 6 minuten af,
  • Bestrooi met wat rode peper, bosui en zout en serveer met de salsa verde.

 

Pure & Rustic Fries (vers)

Deze ambachtelijke frites met schil ziet er niet alleen uit als zelfgemaakt maar je proeft de echte aardappelsmaak.

Lees meer Gratis proefpakket