Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Gratin met venkel en pittige kaas
Gratin met venkel en pittige kaas

Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de venkelknollen schoon, verwijder de onderkant en snijd ze in parten (bewaar de fijne takjes groen voor garnering). Zet de gratins in een ruime en ingevette ovenschaal. Leg de venkel, afgewisseld met plakjes serrano ham, om de gratins heen, met de snijkant naar boven en smeer ze in met olijfolie. Draai flink peper over de groenten en verdeel daarna de dille, pijnboompitten en de kaas erover. Bak alles in 20 min. gaar en goudbruin in de oven.

Aardappelgratin met room en kaas

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en ons productieproces zorgen ervoor dat de gratins niet alleen heerlijk zijn maar ook hun vorm behouden. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan uw menu wel heel eenvoudig.

Lees meer Gratis proefpakket