Het inspiratieplatform voor de chef
Proefpakket

Nieuwe menukaart, nieuwe gerechten

Als foodprofessional blijft een orginele en verrassende menukaart samenstellen een uitdaging. Welke gerechten verdwijnen en welke gerechten voeg je toe?
Zijn er wellicht ingredienten die jij als chef-kok eerst wil proberen om zelf te ervaren en om de reacties van jouw gasten te pijlen? Bij Aviko Professional begrijpen we deze vragen en daarom bieden wij de chef-koks van Nederland de mogelijkheid om onze producten éénmalig gratis uit te proberen. Hiervoor kun je een gratis proefpakket aanvragen. 

Gratis proefpakket

Benieuwd naar de producten van Aviko Professional die jou als chef-kok in je restaurant kunnen helpen? Ervaar het gemak van Aviko's aardappelproducten door in slecht drie stappen (éénmalig) het gratis proefpakket aan te vragen:

1. Vul jouw gegevens in 
2. Kies welk aardappelproduct je wilt ontvangen 
3. Klik op verzenden

Een gratis proefpakket inclusief inspirerende informatie wordt bij jouw restaurant geleverd. Meer informatie over de voorwaarden en levertijd van de staal vind je onder FAQ. Mocht je meerdere producten willen uitproberen, neem dan contact met ons op: 0575 458 733.

* De gratis proefpakketten zijn uitsluitend voor de professional en indien jij consument bent kan je deze helaas niet aanvragen. Ben je consument? Dan verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl

Laat hier je gegevens achter