Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Is jouw menu al kidsproof?

Uit onderzoek onder ouders met kinderen blijkt, dat kinderen een belangrijke rol spelen bij de keuze van een restaurant. De gerechten die het restaurant aanbiedt voor kinderen is daarbij belangrijk. Ook de jonge gast wil iets te kiezen hebben. De menukaart is een weerspiegeling van je restaurant, dus zorg dat het aanbod voor de jonge gast niet ontbreekt of er op zijn minst evenveel aandacht aan is besteedt als aan de keuze voor volwassenen. 

Kinderen weten namelijk steeds beter wat ze willen en zijn te verleiden met een originele kinderkaart. Een frietje met een snack, een pannenkoek of een tomaten soepje hebben een plekje veroverd in de top typische kindergerechten. Ze staan bijna automatisch op de kaart bij vrijwel ieder restaurant. Onderscheid je daarom door het anders te doen. Speciaal voor jouw hebben we een kindermenukaart opgesteld met gerechten in combinatie met Tiger Fries. Een combinatie van Super Crunch en Sweet Potato Fries, waarmee je het een leuke ervaring maakt voor de jonge gast in jouw restaurant.

Download snel de kindermenukaart!

Zelf serveren? Bekijk dan de recepten: