Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Kogelbiefstuk recept met rösti driehoekjes

Een absolute topper die bij veel gasten in de smaak zullen vallen. Serveer in plaats van friet eens heerlijke rösti driehoekjes! 

10 Personen

30 minuten

Wat heb je nodig?
  • 20 st Aviko Rösti driehoekjes
  • 10 st Kogelbiefstuk
  • 500 gr Haricots verts
  • 800 gr Gemengde paddenstoelen
  • Roomboter
  • Stroganoffsaus: 1st Ui, gesnipperd + 2st Knoflook teen, geperst + 250 gr Champignons, partjes + 250 gr Paprika’s, brunoise + 1el Tomatenpuree + 2tl Paprikapoeder + 100 ml Runderbouillon + Wodka + Peper en zout + Olijfolie + Optioneel: room

Bereidingswijze

Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 160°C. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook op laag vuur aan. Voeg de champignons en paprika toe en bak deze circa 3 minuten mee. Voeg daarna de paprikapoeder toe en laat meebakken. Bak ook de tomatenpuree daarna kort even mee en blus af met wodka. Voeg de bouillon toe en breng de stroganoffsaus op smaak met peper en zout. Maak de saus eventueel af met een scheut room. Blancheer de haricots verts beetgaar. 

Bereiden 
Verhit een grillpan en grill een ruitvorm in de kogelbiefstuk. Leg het vlees op een bakplaat en gaar het in de oven tot het vlees rosé is. Laat het vlees 5-10 minuten rusten op en warme plaats alvorens het te serveren. Bereid de rösti driehoekjes volgens de instructies op de verpakking. Bak de gemengde paddenstoelen in roomboter en breng op smaak met peper en zout. Verhit de haricots verts met roomboter, peper en zout. Serveer de biefstuk met de rösti driehoekjes, haricots verts, gemengde paddenstoelen en de stroganoffsaus.

Rösti Driehoekjes

Met het brede aanbod diepvries specialiteiten kunt u verrassend gemakkelijk inspringen op veranderende behoeften van uw klanten.

Lees meer Gratis proefpakket