Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Laat de kou maar komen!

Winter barbecue

Portobello’s op het vuur, broodjes grillen, visje draaien… Ook benieuwd naar hoe jij je gasten buiten kunt verrassen?

Een echte winter BBQ

Zet de BBQ voor je restaurant en maak er een feestje van! Wedden dat iedereen met een vrolijk gezicht en heel veel lekkere trek een fantastische avond tegemoet gaat?

Zo maak je sfeer

Ontvang je gasten rondom het vuur met een lekkere glühwein en een eerste aperitief.
Zet er een paar gezellige vuurkorven bij, heel veel kaarsen en natuurlijk genoeg (fleece)dekens, zodat niemand het koud krijgt. Je maakt het helemaal af met een muziekje op de achtergrond.

Goed gereedschap is het halve werk!

Zorg dat je een goede en voldoende grote BBQ hebt. Belangrijk is dat de barbecue een deksel heeft om de warmte binnen te houden. En vergeet niet, het oog wil ook wat…. De uitstraling van de BBQ kan heel veel doen voor de sfeer. Wil je echt indruk op je gasten maken en ook nog eens een fantastische smaak krijgen, kies dan voor een prachtige smoker, zoals een mooie Green Egg of een stoere Argentijnse Mibrasa.

Vega op de BBQ

Heerlijk om ook je groenten op de BBQ te bereiden, mooi geroosterd en met een heerlijke rooksmaak. Denk bijvoorbeeld aan echte winterse groenten zoals wortels, courgette en aubergine en pompoen. Deze groenten gaan ook heerlijk samen met gratins, die tevens ook te bereiden zijn op de barbecue. Probeer het eens en vraag hier een GRATIS proefverpakking aan.

Tot het toetje aan toe…

Heel gemakkelijk en je maakt tegelijkertijd indruk! Gooi een paar bananen met schil zo op de kolen en laat ze garen. Heerlijk met een bolletje roomijs. Of zoete aardappel met chocoladezout en vanille dip.