
De smaak bitter
Van alle smaken is bitter waarschijnlijk de meest ondergewaardeerde, maar is dit wel terecht? Lees er meer over in de nieuwe blog van Marjan Ippel.
Lees meerGo slow
Marjan Ippel is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin’ Food. In deze blog geeft Marjan een kijkje in de toekomst van het 'nieuwe' restaurant. Waarin samen zijn en tijd voor elkaar hebben centraal staat.
Lees meer
Gastvrijheid is een ambacht
Lees hier de nieuwe blog van Marjan Ippel. Marjan is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin' Food. Voor Vier het Seizoen schrijft zij elke maand een blog over food en foodtrends. Deze maand schrijft zij over gastvrijheid in de horeca. Hoe gastvrij is jouw restaurant?
Lees meerOnze buren, dat zijn pas aardappeleters
Lees hier de nieuwe blog van Marjan Ippel. Marjan is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin' Food. Voor Vier het Seizoen schrijft zij elke maand een blog over food en foodtrends. Dacht je dat Nederlanders aardappeleters zijn? Marjan nam eens een kijkje bij onze buren.
Lees meer
Elke chef is op zoek naar Umami
Dat het een goed idee is om wat minder vlees te consumeren, gaat er na zoveel wetenschappelijk bewijs bij de meeste mensen wel in. Beter voor de eigen gezondheid én voor die van moeder aarde. Wie wil dat niet? Maar daarna stokt het. Want hoe gaan we dat bereiken?
Lees meer