Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Mini gratin asperge op traditionele wijze

Mini gratin asperge op traditionele wijze

10 personen

20 minuten

Benodigheden

Verwarm de oven voor op 200┬░C en bak, zodra de oven warm is, de gratins op een bakplaat in 10-15 minuten gaar. Kook de eieren naar wens. Snijd de peterselie grof en meng deze met de mayonaise. Snijd de gekookte eieren in kwarten.

Serveer de gratins met een halve plak ham, een kwart ei en de peterselie-mayonaise

Tags
asperge Vlees
Mini aardappelgratin asperge en parmezaan

De combinatie van hoogwaardige ingredi├źnten en ons productieproces zorgen ervoor dat de gratins niet alleen heerlijk zijn maar ook hun vorm behouden. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan uw menu wel heel eenvoudig.

Lees meer Gratis proefpakket