Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs

Ontmoet ons op Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Zien wij jou op Gastvrij Rotterdam? Van 18 t/m 20 september staat Gastvrij Rotterdam opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten en oplossingen voor in de horeca. Tijdens Gastvrij Rotterdam kan je genieten van 360 exposanten, een keur aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Wil je alvast een klein voorproefje?   Bekijk dan de video impressie van aankomende jubileumeditie.

Kom naar onze stand 258

Wij van Vier het Seizoen staan deze dagen ook in Ahoy Rotterdam en ontmoeten jou daar graag. Kom in contact met onze mensen die je graag alles vertellen welke oplossingen wij voor jou te bieden hebben. Hoe wij kunnen bijdragen aan het succesvoller maken van jouw restaurant en welke producten daar perfect bij zullen aansluiten. Leuk en erg lekker, kan je dit jaar deelnemen aan een kleine proeverij waarmee je kennis maakt met vier verschillende verrassende Aviko gerechten. Ontdek onze rösti bites met gerookte zalm, of proef de zachtgegaarde sukade met premium gratin en paddenstoelen. Naast het prikkelen van je smaakpapillen krijg je gelijk nieuwe inspiratie! Altijd al een Green Egg willen hebben? Dit is je kans! Wij geven een Green Egg weg en misschien wordt deze wel van jou. Je hoeft je simpelweg alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief bij onze stand 258 om kans te maken! Deze kans laat jij toch niet liggen?

Aanmelden doe je hier

Smaakt dit naar meer? Wil jij hier niks van missen? Schrijf je dan nu in voor het culinaire evenement van Nederland. Aanmelden kan aan de hand van enkele simpele stappen en doe je hier. Ontmoeten wij jou op Gastvrij Rotterdam?

Mis geen blog van Marjan Ippel

Foodtrendwatcher Marjan Ippel schrijft vanaf nu elke maand een trendartikel voor Vier het seizoen. Marjan Ippel schrijft over food en foodtrends in off- en online magazines als Elle Eten, Entree en FavorFlav.com. Wil je geen blog missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Lees meer

Onze buren, dat zijn pas aardappeleters

Lees hier de nieuwe blog van Marjan Ippel. Marjan is foodtrendwatcher en culinair journalist en heeft haar eigen trendbureau Talkin' Food. Voor Vier het Seizoen schrijft zij elke maand een blog over food en foodtrends. Dacht je dat Nederlanders aardappeleters zijn? Marjan nam eens een kijkje bij onze buren.

Lees meer