Probeer nu zelf!

Als chek-kok kun je eenmalig een aardappelproduct naar keuze aanvragen.

Vraag de gratis samplebox aan!
Rotterzwam, waar leg dat dan?

Rotterzwam, waar leg dat dan?

Koffie is na olie, in waarde, de meest verhandelde grondstof ter wereld. Maar ook een inefficiënte. Uiteindelijk komt van de koffieplant slechts 0,2 % in je kopje terecht. De overige 99,8% wordt weggegooid of verbrand. RotterZwam geeft koffiedroes een tweede leven; als grondstof voor eetbare paddenstoelen!

Lees meer

Het gratis proefpakket

Als chef-kok kun je gratis een proefpakket aanvragen. Deze box zit vol met inspiratie. Je kunt zelf kiezen welk product je in deze doos wilt ontvangen. Ga je bijvoorbeeld voor gemak en ambacht met de premium gratins? Of kies je toch liever voor ambachtelijke frieten zoals Pure & Rustic? Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, inspiratie is gegarandeerd!

Lees meer
gratins met geroosterde wintergroenten

Ga voor gratins

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten

Lees meer

Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer
Hertenburger met zacht gegaarde sukade, paddenstoelen en augurk

Hertenburger met zacht gegaarde sukade, paddenstoelen en augurk

Burgers zijn en blijven hot! Ga deze herfst voor een hertenburger met sukade en paddenstoelen. Vergeet niet de augurk toe te voegen om een boost te geven aan dit gerecht. Een toegevoegd zuurtje wordt altijd gewaardeerd door de gasten.

Lees meer