Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Premium aardappelgratins: ambachtelijk lekker

Premium aardappelgratins: ambachtelijk lekker

Heb jij ze al op jouw menukaart staan, die aardappelgratins? Niet? Dan wordt dat de hoogste tijd! Zowel bij vlees, vis als een vegetarisch gerecht: Aardappelgratins kunnen altijd. Deze Franse aardappelspecialiteit mag dan ook niet ontbreken op de menukaart van jouw restaurant.

Tijdrovend karwei

Wij weten het, het maken van een overheerlijke aardappelgratin is nu eenmaal een tijdrovend karwei. Daarom willen wij je graag helpen. Aviko biedt aardappelgratins aan voor de chef-kok in de professionele keuken. Ervaar het gemak van onze kant-en-klare aardappelgratins, zodat jij je volledig kan richten op het perfect bereiden van de andere gerechten. Zo wordt het gerecht een culinair succes en kun jij je volledig richten op het aanbrengen van je eigen signatuur bij de gerechten. Zeg nou eerlijk, dat voelt toch goed?

Uitgebreid assortiment aardappelgratins

Aviko biedt een heel breed assortiment aardappelgratins aan. Premium aardappelgratins met broccoli, wilde paddestoelen, asperge en parmezaan, tomaat en mozzarella en zelfs met aardpeer en pastinaak. Ambachtelijk bereid. Onze gratins zijn makkelijk te portioneren en ook nog eens tot wel 18 maanden houdbaar in de diepvries. Zo beperk je het risico op nee-verkoop en bederf. Bereid de benodigde hoeveelheid gratins makkelijk en snel in de oven: efficient en lekker! Ervaar ook het gemak van onze Premium gratins en vraag een gratis proefpakket aan.

Benieuwd naar het aanbod van Aviko? Bekijk ons assortiment aardappelgratins of laat je inspireren door de inspirerende gerechten met aardappelgratins.