Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs

Geen tijd om zelf je friet te snijden, maar wil je wel jouw gast verrassen? Probeer Aviko Oerfriet nu GRATIS!

Ambachtelijke verse friet met de juiste bite, goudbruine kleur en een volle aardappelsmaak. Dat is Aviko Oerfriet. Door de authentieke uitstraling past Oerfriet perfect bij de huidige foodtrend. Voor deze verse friet wordt gebruik gemaakt van een speciale snijtechniek, waardoor het lijkt alsof de friet zelf is gesneden en net wat dikker is dan de normale friet. Vraag nu een gratis proefpakket aan! 

Wat kan je verwachten? 

De inhoud van het proefpakket bestaat uit een zak verse Oerfriet (5kg) en Vier het Seizoen inspiratie. Zeker de moeite waard dus!

Probeer het nu en ervaar het zelf!

* De gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor food professionals. Jouw aanvraag wordt dan ook eerst geverifieerd alvorens we tot verzending overgaan. Indien dit niet het geval is verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl voor andere leuke acties.

Vraag nu een gratis Oerfriet proefpakket aan!

Dit gratis proefpakket is uitsluitend bedoeld voor food professionals. Ben je hobbykok? Klik dan hier voor leuke acties.