Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs

Nieuw! Oerfriet met schil

Vijf jaar na de succesvolle introductie van Oerfriet introduceert Aviko nu Oerfriet met Schil. Oerfriet met Schil is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber. Je proeft de volle aardappelsmaak, de friet wordt mooi knapperig goudbruin en smaakt als zelfgemaakt.

Speelt in op de trend

Deze friet smaakt niet alleen als zelfgemaakt, door de bijzondere snijtechniek en de speciale snijmaat oogt de friet ook nog eens heel authentiek. Zo speel je in op de trend naar zelfgemaakte friet, zonder het arbeidsintensieve karakter hiervan.

Meest gevraagde bijgerecht in de horeca

Friet is het meest gevraagde bijgerecht. Een goed frietje met een volle aardappelsmaak kan het verschil maken. Zorg dat je gasten het beste krijgen en kies voor de kwaliteit van Aviko Oerfriet of het nu met of zonder schil is. 

Vraag nu een gratis Oerfriet met schil proefpakket aan! 

De inhoud van het proefpakket bestaat uit een zak verse Oerfriet met schil (5kg) en Vier het Seizoen inspiratie. Zeker de moeite waard dus!

* De gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor food professionals. Jouw aanvraag wordt dan ook eerst geverifieerd alvorens we tot verzending overgaan. Indien dit niet het geval is verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl voor andere leuke acties.

Vraag nu een gratis 'Oerfriet met schil' proefpakket aan!