Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs

Ervaar het gemak van onze premium gratins

Zelf gratins maken is erg arbeidsintensief. Aviko biedt je daarom het premium gratin assortiment: deze hoogwaardige aardappelgratins zien er zelfgemaakt uit en nemen je veel werk uit handen. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Bekijk onze video hieronder: 

Gratins voor jouw herfstmenu!

Aardappelgratins passen perfect bij wild vanwege de textuur en verfijnde smaak. Daarbij zet je met gratins meteen iets fraais op tafel. Wij hebben diverse varianten die heerlijk romig van smaak zijn. Het geheim zit in de stoomgegaarde aardappelschijfjes en de smaakvolle saus waaruit de gratins zijn samengesteld. Bovendien blijven ze perfect van vorm tijdens de bereiding en op het bord, zelfs na een holding time van meer dan een uur..

Probeer het nu en ervaar het zelf!

* De gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor food professionals.  Indien dit niet het geval is verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl voor andere leuke acties.

Vraag nu een gratis proefpakket aan van onze gratins

 Dit gratis proefpakket is uitsluitend bedoeld voor food professionals. Ben je hobbykok? Klik dan hier voor leuke acties.