Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Pure & Rustic: Ambachtelijke friet, net als zelf gemaakt

Trends inspiratie

De Pure & Rustic: Ambachtelijke friet van Aviko zijn niet zoals normale frieten. Het geeft net dat beetje extra aan jouw gerecht. Naast dat ambachtelijke friet een lust voor het oog is, is het daarnaast ook nog eens enorm lekker. Laat je gasten genieten en kies voor de Pure & Rustic: Ambachtelijke friet, net als zelf gemaakt.  

Krachtige, authentieke friet

De Pure & Rustic: Ambachtelijke friet zijn een perfecte toevoeging aan jouw lentegerecht. De ambachtelijke friet, die geserveerd wordt met schil, ziet er zelfgemaakt uit en past helemaal in de huidige foodtrend. Door de friet te bakken in de frituur krijgt het daarnaast een prachtige goudbruine kleur. Omdat de friet met schil gebakken wordt raakt het de verschillende smaak- en voedingsstoffen niet kwijt en blijft de krachtige aardappelsmaak aanwezig. De friet is uit Nederlandse aardappel gesneden friet en beschikt over een onregelmatige snit, dat geeft de friet een extra pure en rustieke uitstraling mee.

Bereidingswijze Pure & Rustic: Ambachtelijke friet

De ambachtelijke frieten zijn makkelijk te bereiden in de friteuse. In 3 tot 3,5 minuut bak je de friet op 170 graden lekker goudbruin. Door de onregelmatige snit en de goudbruine kleur krijgen de frieten na bereiding in de friteuse een knapperig korstje. Zo lijkt het net alsof de frieten zelf zijn gemaakt, terwijl je in werkelijkheid veel tijd bespaard. Een meer ambachtelijke uitstraling kan niet!

Lekkere friet voor bij de lentegerechten en zomergerechten

Onze Pure & Rustic: Ambachtelijke frieten zijn een echte aanrader bij steakgerechten en hamburger menu’s. In combinatie met vis of luchtige sandwich komen deze frites ook zeker tot hun recht. Wij inspireren je graag met de lekkerste gerechten voor op de lentekaart. Serveer de frieten bij een heerlijke clubsandwich met groenten en kip. Of serveer de Pure & Rustic frieten bij een zalmburger met hummus, groene asperges, waterkers en wasabimayonaise. Kijk voor meer inspiratie of serveersuggesties bij onze gerechten.