Probeer nu zelf!

Als chek-kok kun je eenmalig een aardappelproduct naar keuze aanvragen.

Vraag de gratis samplebox aan!

Herfst recepten

Met de herfst recepten geef je een twist aan je menukaart. Verras je gasten bijvoorbeeld eens met Pure & Rustic of Sweet Potato Fries. Makkelijke producten die je direct kunt bereiden. Ze maken je gerecht echt af en hiermee onderscheid jij je van de rest. Wij doen alvast wat suggesties!

Lees meer

Zomer recepten

Met de zomer recepten geef je een frisse twist aan je menukaart. Verras je gasten bijvoorbeeld eens met Pure & Rustic of Sweet Potato Fries. Makkelijke producten die je direct kunt bereiden. Ze maken je gerecht echt af en hiermee onderscheid jij je van te rest. Wij doen alvast wat suggesties!

Lees meer
Lente recepten

Lente recepten

Met de lente recepten laat jij een frisse wind waaien door je menukaart. Verras je gasten bijvoorbeeld eens met mini krieltjes wilde knoflook of steamfresh krieltjes. Makkelijke producten die je direct kunt bereiden. Ze maken je gerecht echt af en zijn ideaal voor frisse salades of als bijgerecht. Wij doen alvast wat suggesties!

Lees meer

Ambachtelijke frieten

De ambachtelijke frieten van Aviko zijn frieten die nét even iets anders smaken en eruit zien dan “gewone” friet. Gasten zien én proeven dit. Je kunt je hiermee als chek-kok onderscheiden. Laat je overtuigen en kies de friet die het beste past in jouw keuken!

Lees meer
Premium gratins

Premium gratins

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal recepten met premium gratins voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer