Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Rosbief 'on the green' met gratins

Serveer rosbief met een diversiteit aan groenten. Maak het af met aardappelgratins.

10 personen

35 minuten

Benodigheden

Verwarm de oven voor op 200ºC. Was en snijd alle groenten en kook de groenten ‘beetgaar’. Leg de groenten in een ingevette ovenschaal, besprenkel het geheel ruim met de olijfolie en zet de gratins er tussenin met wat rozemarijn. Bak de gratin-groentenschotel in ongeveer 20-25 min. gaar. Braad ondertussen de rosbief. Snijd de gebraden rosbief in plakjes en vervolgens in reepjes en serveer ze samen met het ovengerecht, lekker met BBQ-saus.

Tags
Vlees
Aardappelgratin met room en kaas

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en ons productieproces zorgen ervoor dat de gratins niet alleen heerlijk zijn maar ook hun vorm behouden. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan uw menu wel heel eenvoudig.

Lees meer Gratis proefpakket