Probeer nu zelf!

Als chek-kok kun je eenmalig een aardappelproduct naar keuze aanvragen.

Vraag de gratis samplebox aan!
Verras je gasten deze lente met ambachtelijke friet met schil!

Serveer eens ambachtelijke friet met schil!

Met de ambachtelijke Pure & Rustic Fries kun jij je als chef-kok onderscheiden. Deze frieten zien er nét even iets anders uit dan het ‘’gewone’’ frietje. Jouw gasten zien én proeven dit.

Lees meer

Niets schreeuwt zo lente als de asperge! Laat je inspireren

Asperges zijn als typische lentegroenten erg geliefd. Op 13 april 2017 vindt de nationale opening van het aspergeseizoen plaats. Dan kunnen we tot eind juni weer volop genieten van “het witte goud”. Veel Nederlanders houden van asperges. Voor jou een mooie gelegenheid om je creativiteit hier op los te laten!

Lees meer
Seizoenskalender voor de lente

De lente seizoenskalender

Wat is er nou leuker dan koken met seizoensproducten? Het is niet alleen een culinaire voorwaarde, maar ook nog eens prijstechnisch voordelig om seizoensgebonden producten in jouw gerechten te gebruiken. Om het jou makkelijker te maken, hebben wij een mooi overzicht gemaakt welke producten goed verkrijgbaar zijn in de lente.

Lees meer

De aardappel: daar zit heel wat in

Aardappels zitten boordevol goede voedingsstoffen. Drie goede redenen om aardappels vaker mee te nemen in je menuplanning.

Lees meer
Lente recepten

Lente recepten

Met de lente recepten laat jij een frisse wind waaien door je menukaart. Verras je gasten bijvoorbeeld eens met mini krieltjes wilde knoflook of steamfresh krieltjes. Makkelijke producten die je direct kunt bereiden. Ze maken je gerecht echt af en zijn ideaal voor frisse salades of als bijgerecht. Wij doen alvast wat suggesties!

Lees meer

Asperges met steam & fresh krieltjes

Deze lente laat jij een frisse wind waaien door je menukaart met dit recept. Asperges horen bij de lente en de lente recepten. Het asperge seizoen is kort: haal eruit wat erin zit! Dit product is een gezonde, verantwoorde keuze en is bovendien gemakkelijk te bereiden. Daarnaast zijn ze ideaal te combineren met andere lente producten. Verras je gasten deze lente daarom door ze te serveren met de steam & fresh kriel van Aviko’s steam & fresh lijn.

Lees meer
Knoflook aardappelsalade met zure haring, rode biet en appel

Knoflook aardappelsalade met zure haring, rode biet en appel

Verras jij jouw gasten deze lente met een nieuw gerecht op de menukaart? Wij doen een frisse suggestie: koude wilde knoflook aardappelsalade met zure haring, rode biet en appel. Een makkelijk te bereiden gerecht dat zorgt voor een frisse wind door je menukaart.

Lees meer

Groene asperges met krielaardappeltjes en geitenkaas

Het is weer lente, dus tijd om je menukaart op de frissen. Doe dat eens met dit recept voor groene asperges met krielaardappeltjes en geitenkaas! De eenvoudige bereiding van de krieltjes maakt het mogelijk variërende en verrassende gerechten te bereiden. Probeer daarom dit frisse lente recept.

Lees meer
Zalmburger met hummus, groene aspergepunten, waterkers en wasabimayonaise

Zalmburger met hummus, groene aspergepunten, waterkers en wasabimayonaise

Een goed gevulde hamburger en frietjes: wie houdt er niet van. Verras je gasten deze lente daarom met dit recept voor zalmburger met hummus, groene aspergepunten, waterkers en wasabimayonaise! De friet met schil en de lekkere zalmburger zijn een aanwinst voor je lentemenu.

Lees meer

Clubsandwich om te delen met Pure & Rustic Fries

Deze lente laat jij jouw gasten genieten van een nieuw gerecht: een clubsandwich om te delen met Pure & Rustic Fries. Met dit heerlijke, en vooral leuke lentegerecht haal je een frisse wind door je menukaart.

Lees meer
Lasagne van aubergine met baba ganoush

Lasagne van aubergine met baba ganoush

Nu de lente is aangebroken, is het tijd om je gasten weer te verassen met een nieuw gerecht op het menu. Wij doen alvast een frisse suggestie: Lasagne van aubergine met baba ganoush en Pure & Rustic Fries. Met dit unieke gerecht bied jij jouw gasten deze lente iets nieuws.

Lees meer

Inspiratie voor je lentemenu!

Ben jij ook al op zoek naar nieuwe ideeën voor je menu in de lente? In een handomdraai tover je één recept om in verschillende gerechten.

Lees meer

Bespaar met Steam & Fresh 75% bereidingstijd!

Consumenten hebben steeds hogere verwachtingen wanneer zij uit eten gaan. De vraag naar gezonde en verantwoorde producten neemt toe. De Steam & Fresh range speelt hierop in. Deze range bevat 100% pure, verse en gebruiksvriendelijke aardappelproducten.

Lees meer

Asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes

Steam & Fresh krieltjes zijn klaar voor gebruik. Je kunt ze eenvoudig opwarmen en opdienen. De krieltjes zijn ideaal om mee te varieren. Probeer dit recept voor asperges met lamsrugfilet, zeekraal en krielaardappeltjes eens!

Lees meer

Aardappelsalade met Steam & Fresh krieltjes met schil

De producten uit de Steam & Fresh lijn bieden maximale kwaliteit en zijn gemakkelijk te bereiden. Ze geven gehoor aan de vraag naar pure, verse en gebruiksvriendelijke producten. De Steam & Fresh hele kriel met schil is hier een van. Deze heerlijke aardappel is op verschillende manieren te serveren. Wij doen alvast een suggestie: aardappelsalade met Steam & Fresh hele kriel met schil!

Lees meer

Van snelle snack tot hip hoofdgerecht

We kunnen er niet omheen: hamburgers zijn hot. Tegenwoordig vind je ze in allerlei vormen op de menukaart van restaurants en deze ‘snacks’ hebben het niveau van fastfood allang overstegen. Hoe zit het eigenlijk met deze hamburger-evolutie?

Lees meer
serveersuggestie Sweet Potato (Fries)

Sweet Potato (Fries): verrassend en lekker!

Geen enkele chef-kok kan er meer omheen: de zoete aardappel (Sweet Potato). Dit oranje knolgewas geeft jou als chef-kok de kans om je te onderscheiden. Op veel menukaarten kom je de zoete aardappel nog niet tegen, dus een mooie kans om je te onderscheiden en jouw gasten te verrassen!

Lees meer

Bagels met gegrilde groenten, tomaten -basilicumcreme en Sweet Potato Fries

De zoete aardappel zorgt voor de nodige variatie bij verschillende gerechten. Van deze aardappel maak je heerlijke friet: Sweet Potato Fries. Serveer de Sweet Potato Fries bijvoorbeeld met bagels, gegrilde groenten en tomaten-basilicumcrème!

Lees meer
recept Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

Oranje van kleur met een zoetige smaak: Sweet Potato Fries. De bijzondere smaak maakt dit product zeer geschikt om te gebruiken als basis voor een heerlijk hoofdgerecht. Wij doen een suggestie: visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries.

Lees meer