Probeer nu zelf!

Als chek-kok kun je eenmalig een aardappelproduct naar keuze aanvragen.

Vraag de gratis samplebox aan!
Seizoenskalender winterse producten

De winter seizoenskalender

Welke producten zijn goed verkrijgbaar in de winter? Om het jou makkelijker te maken, hebben wij een mooi overzicht gemaakt van winterse seizoensproducten. Het gebruik van deze producten is niet alleen een culinaire voorwaarde, maar ook nog eens voordelig gezien vanuit de inkoop.

Lees meer

Tips om stress te vermijden tijdens de feestdagen

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker in de professionele keuken. Waar moet je aan denken om drukke feestdagen, een uitgebreid diner of druk weekend met veel eters zonder stress succesvol te laten verlopen? Lees hier onze tips!

Lees meer
gratin oplossing

Gemak en toch een ambachtelijke uitstraling

Ben jij ook op zoek naar ambachtelijk, maar toch gemak? Wij beloven je dat onze premium gratins je veel werk uit handen nemen. Toch is de smaakbeleving er niet minder om. Aviko wil bewust de foodservice branche inspireren door producten aan te bieden die net iets extra's in zich hebben en zo zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Lees meer

Gemak dient de kok en de keukenbrigade! Ook tijdens de feestdagen.

De feestelijke decembermaand staat voor de deur. Een magische tijd, maar ook één van de meest drukke tijden van het jaar. Je wilt je gasten natuurlijk verwennen met mooie, bijzondere gerechten om ze de unieke ervaring te geven die ze ook verwachten. Daarnaast moet je ook rekening houden met onverwachte drukte, kosten en planning in je keuken.

Lees meer
Verras jouw  gasten eens met “vergeten” groenten

Verras jouw gasten eens met “vergeten” groenten

Koken met tot voor kort zogenoemde “vergeten” groenten is trending. Foodblogs schrijven erover. Op het internet vind je volop recepten met “vergeten” groenten en bekende koks, zoals Jamie Olivier, koken ermee. Ook professioneel kun je met deze groenten mooie gerechten creëren. Voor de winter hebben wij twee typisch winterse “vergeten” groenten gevonden die niet mogen ontbreken op jouw menukaart.

Lees meer

Een winterse serveersuggestie

Dagen worden langer en gerechten winterser. Laat ons je inspireren met dit 'Belgisch' stoofpotje!

Lees meer
Winterse barbecue: sfeervol en lekker!

Winterse barbecue: sfeervol en lekker!

Waar moet je op letten bij een winterse barbecue? Met de volgende praktische en inspirerende tips wordt jouw winterse barbecue gegarandeerd een succes!

Lees meer

Seizoensproducten zijn een culinaire voorwaarde

Aldus de mening van Tom Hansen. Tom heeft jarenlange ervaring in de horeca en geeft iedere 14 dagen zijn ongezouten mening over “hot” topics in de horeca.

Lees meer
Room en kaas gratin met ham, blauwschimmelkaas en trostomaatjes

Room en kaas gratin met ham, blauwschimmelkaas en trostomaatjes

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van room en kaas gratin met ham, blauwschimmelkaas en trostomaatjes voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer

Tomaat en mozzarella gratin met verse tonijn

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van tomaat en mozzarella gratin met verse tonijn voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer
Tartiflette met groentenspiesjes

Tartiflette met groentenspiesjes

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van tartiflette met groentenspiesjes voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer

Broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaatmix

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaatmix voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer
Aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie

Aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer

Gratin dauphinois met verse tomaat en kruiden

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van gratin dauphinois met verse tomaat en kruiden voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer
Gegratineerde kalfssucade met aardappelgratin met wilde paddenstoelen en room

Gegratineerde kalfssucade met aardappelgratin met wilde paddenstoelen en room

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van supercrispy gegratineerde kalfssucade met aardappelgratin met wilde paddenstoelen en room voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer

Aardpeer en pastinaak soep met peperspek

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van aardpeer en pastinaak soep met peperspek voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer
 Runderfilet met kruidensalade en home-made style gratins

Runderfilet met kruidensalade en home-made style gratins

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van runderfilet met kruidensalade en home-made style gratins voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer

Eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van eekhoorntjesbrood gratin met kastanjechampignons en shiitake paddenstoelen voor je samengesteld. Laat je inspireren!

Lees meer