Probeer nu zelf!

Als chek-kok kun je eenmalig een aardappelproduct naar keuze aanvragen.

Vraag de gratis samplebox aan!

Presentatie maakt het verschil

Allerlei gerechtjes die samen een maaltijd vormen, dat is Shared Dining. Sharing! Een bordje om te delen maakt de ervaring compleet. Ook de presentatie is belangrijk: of het eten lekker smaakt hangt namelijk af van verschillende factoren.

Lees meer

Is jouw menu al kidsproof?

Kinderen zijn te verleiden met een origineel aanbod op de menukaart. Ook zij willen iets te kiezen hebben. Speciaal voor de kids hebben wij een menukaart samengesteld met een aantal leuke recepten. Download hem nu!

Lees meer

Onderschat het belang van de jonge gast niet!

Uit onderzoek onder ouders met kinderen blijkt, dat kinderen een belangrijke rol spelen bij de keuze voor een restaurant. Dit maakt hen een belangrijke groep om rekening mee te houden. Wij hebben uitgezocht hoe families een restaurant kiezen en hoe jij het beste in kan spelen op deze groep gasten.

Lees meer

KIDS: frietza

Kinderen houden van een lekkere pizza. Maar deze kun je ook op een andere manier serveren: Italiaanse pizza met Tiger Fries en salami. De frietza! De Tiger Fries bestaan uit een combi van knapperige Super Crunch en Sweet Potato Fries. Een gerecht om de jonge gast dubbel mee te verrassen.

Lees meer

KIDS: kiplekkerrrr

De jonge gast verrassen met een bijzonder gerecht? Kijk dan snel naar dit recept: kiplekkerrrr. Een pita met heerlijke kipballetjes, dragon, basilicum, mayonaise en knapperige Tiger Fries. Dit frietje, speciaal voor kids, bestaat uit een combi van knapperige Super Crunch en Sweet Potato Fries.

Lees meer

KIDS: vissa op je bord

Zelfgemaakte vissticks met cornflakes, sesam, bearnaise mayonaise met een salade van komkommerslierten. Een combi van knapperige Super Crunch en Sweet Potato Fries, de Tiger Fries, maken dit gerecht echt af. Dit gerecht, speciaal voor kids, is echt een ‘vissa op je bord’!

Lees meer

Oerfriet met 6x dips

De zomer is de tijd van het jaar voor terrasjes, genietend van een hapje en een drankje in het zonnetje. Dit recept, Oerfriet met 6 verschillende dipjes, is een lekker zomers recept voor uw gasten om samen te sharen.

Lees meer

Appetizers met 3 dip recepten

Onze snacks & appetizers zijn gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en gemakkelijk te bereiden. Uienringen, Jalapeño Snacks, Mozzarella Fingers: allemaal veelzijdige producten te serveren als snack, voorgerecht of als onderdeel van het diner. Probeer dit heerlijke recept voor appetizers met 3 dip recepten bijvoorbeeld eens!

Lees meer

BCT sandwich met Rösti driehoekjes

Rösti driehoekjes zijn eenvoudig en snel te bereiden. Bovendien zijn ze lang houdbaar. Te serveren als kleine hapjes voor bij de borrel of bij het diner: met Rösti driehoekjes is een variatie aan gerechten mogelijk. Wij hebben een recept voor je samengesteld: BCT sandwich met Rösti driehoekjes.

Lees meer

Pitabroodje met Jalapeño snacks

Jalapeño Snacks, bolletjes gemaakt van zachte roomkaas gemixt met groene jalapeñopepers, zijn te gebruiken in een variatie aan gerechten. Serveer ze als snack, voorgerecht of als onderdeel van het diner. Wij doen een suggestie: pitabroodjes met Jalapeño Snacks!

Lees meer
Gamba's met broccoligratin

Gamba's met broccoligratin

Zelf gratins maken kost veel tijd. Gebruik daarom onze premium gratins! Deze zien eruit als zelfgemaakt en nemen je veel werk uit handen. Het toevoegen van een Franse klassieker wordt zo wel heel eenvoudig. Wij doen een zomerse suggestie: gamba’s met broccoligratin.

Lees meer

Poutine: het typisch Canadese gerecht

Poutine is een gerecht dat zijn oorsprong vindt in Canada. Het wordt daar ook wel gezien als het nationale gerecht: friet bedekt met kaas, gedrenkt in jus en eventueel nog extra ingrediënten. Inmiddels bestaan er vele variaties van dit Canadese comfort food. Wij hebben een aantal originele poutine recepten voor je samengesteld!

Lees meer

Poutine biefreepjes met haricots verts en gekarameliseerde balsamico uien

Een frietje speciaal, maar dan even anders. Dat is poutine: friet met een heerlijke topping, bestaande uit verschillende ingrediënten. Met dit oorspronkelijk Canadese gerecht is eindeloos te variëren. Wij doen alvast een suggestie: poutine biefreepjes met haricots verts en gekarameliseerde balsamico uien!

Lees meer

Het gratis proefpakket

Als chef-kok kun je gratis een proefpakket aanvragen. Deze box zit vol met inspiratie. Je kunt zelf kiezen welk product je in deze doos wilt ontvangen. Ga je bijvoorbeeld voor gemak en ambacht met de premium gratins? Of kies je toch liever voor ambachtelijke frieten zoals Pure & Rustic? Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, inspiratie is gegarandeerd!

Lees meer

Poutine met gamba's in gele curry, paprika, mango en zoetzuur van courgette

Poutine. Misschien denk je aan een snelle hap van de snackbar, maar daar zijn wij het niet mee eens. Met dit Canadese gerecht is eindeloos te variëren en het is inmiddels een restaurantwaardig gerecht geworden. Verras je gasten eens met poutine met gamba’s in gele curry, paprika, mango en zoetzuur van courgette.

Lees meer

Poutine met kipreepjes en tuttifrutti

Friet met kaas en jus. Heel veel jus. Dat is poutine, het nationale gerecht van Canada, waar het oorspronkelijk vandaan komt. Dit comfort food is lang niet alleen meer te krijgen in de snackbar, want je kunt er zo veel meer mee. Serveer bijvoorbeeld poutine met kipreepjes en tuttifrutti. Een restaurantwaardig gerecht!

Lees meer

Poutine met vegetarische chili

Friet wordt vaak geserveerd als bijgerecht. Maar wat dacht je van friet als hoofdgerecht, net even anders geserveerd? Niet in een puntzakje, maar in een schaaltje met een heerlijke topping. Probeer dit recept voor poutine met vegetarische chili maar eens!

Lees meer

Poutine pulled lamb met tzatziki, rode ui en tomaat

Poutine is van oorsprong een Canadese lekkernij. Friet met kaas, overgoten met jus en soms nog andere ingredienten. Toch is er met dit gerecht zoveel meer mogelijk! Poutine, friet met een topping, is een restaurantwaardig gerecht geworden. Wat dacht je van poutine pulled lamb met tzatziki, rode ui en tomaat?

Lees meer

Zomer met lef! Wie durft?

De zomer is hét seizoen voor een frisse, nieuwe touch aan je menukaart. Het is tijd voor terrasjes, verrassende en frisse zomerse smaken en spannende smaakcombinaties. Ook de aardappel met zijn neutrale smaak is hiervoor uitstekend te gebruiken!

Lees meer

De zomer seizoenskalender

Wat is er nou leuker dan koken met seizoensproducten? Het is niet alleen een culinaire voorwaarde, maar ook nog eens prijstechnisch voordelig om seizoensgebonden producten in jouw gerechten te gebruiken. Om het jou makkelijker te maken, hebben wij een mooi overzicht gemaakt welke producten goed verkrijgbaar zijn in de zomer.

Lees meer
serveersuggestie Sweet Potato (Fries)

Sweet Potato (Fries): verrassend en lekker!

Geen enkele chef-kok kan er meer omheen: de zoete aardappel (Sweet Potato). Dit oranje knolgewas geeft jou als chef-kok de kans om je te onderscheiden. Op veel menukaarten kom je de zoete aardappel nog niet tegen, dus een mooie kans om je te onderscheiden en jouw gasten te verrassen!

Lees meer

Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries

Oranje van kleur met een zoetige smaak: Sweet Potato Fries. De bijzondere smaak maakt dit product zeer geschikt om te gebruiken als basis voor een heerlijk hoofdgerecht. Wij doen een suggestie: visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en Sweet Potato Fries.

Lees meer
recept Bagels met gegrilde groenten, tomaten -basilicumcreme en Sweet Potato Fries

Bagels met gegrilde groenten, tomaten -basilicumcreme en Sweet Potato Fries

De zoete aardappel zorgt voor de nodige variatie bij verschillende gerechten. Van deze aardappel maak je heerlijke friet: Sweet Potato Fries. Serveer de Sweet Potato Fries bijvoorbeeld met bagels, gegrilde groenten en tomaten-basilicumcrème!

Lees meer

Griekse burger met courgette, spinazie, feta en tzatziki

Zelf friet maken kost veel tijd en is arbeidsintensief. Gebruik daarom eens Pure & Rustic Fries. Dit zijn heerlijke frietjes met een ambachtelijke uitstraling door het behoudt van de schil. Ze gaan uitstekend samen met een rijk gevulde hamburger! Probeer bijvoorbeeld dit zomerse recept voor Griekse burger met courgette, spinazie, feta en tzatziki.

Lees meer

Griekse salade met krieltjes

Om een warme zomerdag is niets lekkerder dan even tot rust te komen met een frisse salade. Met mini krieltje wilde knoflook maak je deze extra lekker. Ze zijn bovendien makkelijk en snel te bereiden. Wij hebben een recept voor je samengesteld met deze mini kriel: een Griekse salade.

Lees meer