De herfst seizoenskalender

Wat is er nou leuker dan koken met seizoensproducten? Het is niet alleen een culinaire voorwaarde, maar ook nog eens prijstechnisch voordelig om seizoensgebonden producten in jouw gerechten te gebruiken. Om het jou makkelijker te maken, hebben wij een mooi overzicht gemaakt welke producten goed verkrijgbaar zijn in de herfst.

Lees meer

Paddenstoelen kalender

Welke paddenstoelen zijn wanneer goed verkrijgbaar en inzetbaar op jouw menu? Wij geven jou een handig overzicht!

Lees meer
gratins met geroosterde wintergroenten

Ga voor gratins

Als aardappelgarnituur zijn gratins heel geschikt bij wild. De Franse klassieker zorgt voor een verfijnde smaak bij het stoere wild. Zelf gratins maken is een tijdrovende klus. Er zijn geweldige, snelle alternatieven, in zes verschillende varianten

Lees meer

Het gratis proefpakket

Als chef-kok kun je gratis een proefpakket aanvragen. Deze box zit vol met inspiratie. Je kunt zelf kiezen welk product je in deze doos wilt ontvangen. Ga je bijvoorbeeld voor gemak en ambacht met de premium gratins? Of kies je toch liever voor ambachtelijke frieten zoals Pure & Rustic? Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, inspiratie is gegarandeerd!

Lees meer
gratin oplossing

Gemak en toch een ambachtelijke uitstraling

Ben jij ook op zoek naar ambachtelijk, maar toch gemak? Wij beloven je dat onze premium gratins je veel werk uit handen nemen. Toch is de smaakbeleving er niet minder om. Aviko wil bewust de foodservice branche inspireren door producten aan te bieden die net iets extra's in zich hebben en zo zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Lees meer

Bespaar met Steam & Fresh 75% bereidingstijd!

Consumenten hebben steeds hogere verwachtingen wanneer zij uit eten gaan. De vraag naar gezonde en verantwoorde producten neemt toe. De Steam & Fresh range speelt hierop in. Deze range bevat 100% pure, verse en gebruiksvriendelijke aardappelproducten.

Lees meer
Gouden regels van het frituren

Gouden regels van het frituren

Onze ambachtelijke friet verdient een passend bakproces. Met de 10 gouden regels van het frituren word je expert in het bakken van de perfecte, ambachtelijke friet!

Lees meer