Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Wim Ballieu on tour

Wim Ballieu is een Vlaamse chef en opende in 2012 Balls & Glory, waar hij de lekkerste gevulde gehaktballen en stoempjes maakt. Wim is te zien in menig kookprogramma op 24Kitchen met o.a. de Streken van Wim. Hierin reist hij met een jeep door Nederland om Vlaamse gerechten te maken met een Nederlands product in de hoofdrol.

Wim heeft het nu een beetje anders gedaan en is met ons en 24Kitchen op tour door Europa gegaan om overal lokale gerechten te maken met als speciaal ingrediƫnt: de Aardappel! We zijn op verschillende pittoreske plaatsen in Europa gestopt om ter plekke heerlijke lokale gerechten te maken. Waarna de lokale bevolking aan lange tafels plaats nam om heerlijk te genieten van al het lekkers wat Wim had klaargemaakt.

Wim Ballieu on tour in Spanje

Aan het strand in Tossa de Mar, verser krijg je de vis niet. Wim heeft de Spanjaarden verrast met zijn vissoep met zoete aardappelblokjes. Bekijk de video op deze pagina. 

Benieuwd naar de volgende afleveringen? Kijk op ons YouTube kanaal.