Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Zoete aardappel is dé trend!

De vraag naar Zoete aardappelen stijgt. In Duitsland en Engeland is deze veelzijdige knolgewas niet meer van de menukaart weg te denken. Sterker nog, gasten vragen hierom. Uit onderzoek* blijkt dat 80% van de gasten in Duitsland vragen om zoete aardappel gerechten wanneer ze uit eten gaan en ze zijn bereid hier meer voor te betalen dan voor normale aardappelgerechten. Hetzelfde geldt voor de gasten in Engeland. Interessant toch? 

*Bron: Toluna Germany, August 2017 / Toluna research UK, June 2017

Onderscheid je met Zoete aardappel!

En het leuke is dat je met zoete aardappel ontzettend goed kan variëren en je daarmee duidelijk onderscheidt. Wij doen alvast enkele suggesties: