Inspiratie voor chefs

Zoete aardappel is dé trend!

De vraag naar Zoete aardappelen stijgt. In Duitsland en Engeland is deze veelzijdige knolgewas niet meer van de menukaart weg te denken. Sterker nog, gasten vragen hierom. Uit onderzoek* blijkt dat 80% van de gasten in Duitsland vragen om zoete aardappel gerechten wanneer ze uit eten gaan en ze zijn bereid hier meer voor te betalen dan voor normale aardappelgerechten. Hetzelfde geldt voor de gasten in Engeland. Interessant toch? 

*Bron: Toluna Germany, August 2017 / Toluna research UK, June 2017

Onderscheid je met Zoete aardappel!

En het leuke is dat je met zoete aardappel ontzettend goed kan variëren en je daarmee duidelijk onderscheidt. Wij doen alvast enkele suggesties:

Laat je inspireren en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings!

Recepten

Tagliata van rauwe biet met rucola en zoete aardappelfriet

Tagliata van ossenhaas is een van dé..

Lees meer
Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en sweet potato fries

Visfilet met gepofte tomaten, citroen-pimentsaus en sweet potato fries

Oranje van kleur met een zoetige..

Lees meer

Laat je inspireren en blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings!